Bachs juleoratorium på Løgumkloster Refugium

Inkarnationens mysterium og det kristne hjerte

Juleoratoriet kredser om det ubegribelige, at Gud bliver menneske, og det udtrykker i musik og ord menneskehedens taknemmelighed, glæde – og forundring!
Centreret om Juleoratoriet vil vi gennem samtale og meditativ indre praksis søge at træde mysteriet nærmere. Meditation forankrer vi – ligesom Juleoratoriet gør – i hjertets indre opmærksomhed. Og samtalen folder vi ud i overvejelsen over, hvordan det guddommeliges inkarnation kan lande med mening og fylde i vores egen tid. Er det mon budskabets inderste, at inkarnation må finde sted i det enkelte menneske – og i givet fald: hvordan?
Sammen vil vi udlægge julefortællingens klassiske billeder, synge af dens salmer, lytte til oratoriet – og til hjertets tale!·

  • Martin Guldberg er konservatorieuddannet klassisk sanger samt uddannet yoga-instruktør med mange års erfaring med kurser i yoga og meditation.
  • Peter Ruge er præst og retræteleder. Han har arbejdet med pilgrimsvandring og retræteledelse med særlig vægt på hjertets opmærksomhed.

Pris pr. pers.: 3.895 kr. i dobbeltværelse; 4.195 kr. i enkeltværelse.
Tid: Fredag d. 24. november kl 15 til mandag d. 27. november kl 13. Detaljeret program fås, når Løgumklosters program for efteråret 2023 foreligger. Tilmelding til Løgumkloster Refugium. Nærmere information og tilmelding her. – men først når Løgumkloster refugiums efterårsprogram 2023 foreligger.