Gudstjenester

Den 16. januar 2022 blev radiogudstjenesten på P1 transmitteret fra Lyseng Kirke med Peter Ruge som prædikant. Gudstjenesten var blevet til gennem to forudgående workshops i Nutidig Kristen Spiritualitets regi. Hør gudstjenesten  HER

Gudstjenester i Lyseng Kirke
søndagene  den 20.3., 24.4. og 22.5. kl 18.30 – 20.30.

Vi vil gerne bruge radiogudstjenesten i Lyseng Kirke 16. januar som anledning til at sætte et nyt forløb af gudstjenester i gang.
Menighedsrådet i Holme Sogn har været så imødekommende, at de stiller kirken til rådighed for foreningen tre søndagsaftner her i foråret:
20. marts, 24. april, 22. maj.
Hver aften har et forløb på to timer fra kl. 18.30 til kl. 20.30, og kirken er åben fra kl 18.

Vi arbejder med den almindelige gudstjeneste som grundstruktur, men med afsæt i en fordybelsespraksis forholder vi os undersøgende og forenklende til de enkelte led. Overordnet set vil vi forsøge at komme til forståelse af, hvordan en gudstjeneste kan skifte perspektiv fra kun at tale om Gud til også at gøre mødet til en erfaring.

Gudstjenestens fokus er nadveren – og vi vil i løbet af foråret se på andre nadvertydninger, end den kendte – det gælder ikke mindst at vægte Jesu tale om hans eget tidløse nærvær som nadverens inderste.

Gudstjenesterne er åbne for alle interesserede.

Kirkens adresse: Lyseng Kirke, Bushøjvej 188, 8270 Højbjerg