Studietur til Chevetogne Kloster LUKKET FOR TILMELDING

På grund af overvældende interesse for denne tur, har vi valgt allerede nu at lukke for tilmelding. Vi beklager til de mange, der ikke kommer med.

 

Formålet med denne studietur til Chevetogne er at give deltagerne mulighed for at opleve og fordybe sig i den ortodokse liturgi og korsang, når den er smukkest. Det vil vi kunne opleve op til og ved selve festlig-holdelsen af ’Forklarelsen på Bjerget’ d. 6. august, der vil blive omdrejningspunktet for studieturen. Turen vil desuden give mulighed for at støtte egen indre praksis samt at komme tæt på klosterlivet, som det udfolder sig i det økumeniske kloster i Chevetogne.
Vi indgår som gruppe i et fællesskab, som vi alle bidrager til og har ansvar overfor. Vi bor i et af klosterets gæstehuse, Béthanie, hvor vi også indtager morgenmad. De øvrige måltider indtager vi på klosteret i en spisesal ved siden af munkenes spisesal. Vi råder over 10 enkeltværelser med adgang til bad og toilet på gangen.
Klosterets hjemmeside: https://www.monasteredechevetogne.com/                                                                                                                                                                                                   

PROGRAM 
Vi vil følge munkenes bøns- og dagsrytme suppleret med en daglig formiddagssamling, hvor der vil være et lille oplæg, refleksion over dagens tekst(er) samt meditation. Et detaljeret program udsendes senere.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Tid: Afgang fra Jylland (opsamling Skanderborg og Kolding) den 3.8. fra morgenstunden, hjemkomst den 8.8. om aftenen.
Pris: 3750,- kr. Prisen inkluderer ophold på klosteret med fuld kost og logi samt transport (samkørsel i to biler).

Ledelse: Turen ledes af Lisbeth Pedersen (send2lisbeth@outlook.dk) og Tove Vejlgaard (tove.vejlgaard@gmail.com).
Tilmelding: Til Lisbeth Pedersen (send2lisbeth@outlook.dk).
Tilmeldingsfrist: 15. marts 2023.
Betaling: Sker til konto 0759 – 3233473951 efter bekræftet deltagelse – depositum på 1000 kr betales senest 1. maj, restbeløbet  på 2750 kr senest 1. juni.
Antal deltagere: Max 10 deltagere i alt. Besked om, hvorvidt man tilbydes deltagelse på turen, kan forventes senest 1. april.