Sommerudflugt
Krop og ånd i samklang med naturen.

Sommerudflugt: Krop og ånd i samklang med naturen
Dato:                       5. Juli 2020, 10:0015:00
Hvor:                       Hørhaven – Højbjerg

Vi afholder årets sammenkomst i naturen omkring Hørhaven ved Århus med shelter som vores base.
Dagen vil indeholde samling omkring bålet, synge, udveksle, grounde kropsligt, vandre meditativt og spise vores medbragte mad og drikke.
Pernille Fauerholdt og Lars V. Andersen vil opsætte rammerne for dagen med relevante instruktioner undervejs.

Husk: Medbring tøj til udendørs brug efter forholdene. Godt fodtøj til meditativ vandring ved skov og strand. Gerne en siddeplade. Madpakke og drikke til frokost.
Foreningen serverer kaffe og kage om eftermiddagen

Mødested: Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg, søndag 5. juli kl. 10:00 på parkeringspladsen ved Hørhaven og vi går i samlet flok til shelterne.
Pris: Medlemmer kr. 50, andre kr. 100. Foreningen serverer eftermiddagskaffe.
Tilmelding: tilmelding@nutidig-kristen-spiritualitet.dk

Klangmeditation og meditationskoncert

Kategori: Kursusdage og foredrag
Tidspunkt: Søndag d. 23. august 2020 kl. 14.00 – 17.00
Sted: Øsal Ling/Lysets Have, Fredensgade 39, baghuset, 8000 Aarhus C.

På denne eftermiddag vil vi undersøge, hvordan klange gennem sansning i kroppen indvirker på bevidstheden.
Robert Skovmose Christensen vil lede os gennem eftermiddagen: Han vil spille på gongs, syngeskåle og klokker. De smuktklingende og healende lyde vil skabe et rum, der kan bringe os i et meditativt nærvær og give mulighed for en åbning ind i kroppens sansning og nye lag i bevidstheden. Er du ikke vant til at meditere, kan koncerten støtte dig ind i en ro og sindsstilhed, og er du mere erfaren, kan syngeskålene hjælpe dig til yderligere indre kontakt.

Robert vil både introduceres os for sit klangunivers og give os lejlighed til meditativt lytning. Vi vil høre forskellige former for klange og undersøge, hvordan de påvirker os. Det siges, at det unikke ved klangskålene er, at de på en nænsom, men effektiv måde kan nå andre steder i kroppen end f.eks. traditionel kropsmassage og at de kan påvirke på celle-niveau. Vi vil udveksle vore erfaringer.

Robert Skovmose Christensen er uddannet cand.mag. fra Aarhus Universitet og giver sessioner med psykoterapi samt Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi og klangmassage. Derudover beskæftiger han sig med meditationskoncerter og holder kurser om kreativitet og mindful writing.

Pris: Kr. 80 for medlemmer og kr. 120 for ikke-medlemmer.
Tilmelding: På mail: tilmelding@nutidig-kristen-spiritualitet.dk

Sted: Øsal Ling/Lysets Have, Fredensgade 39, baghuset, 8000 Aarhus C. Vær opmærksom på, at foreningen ikke har haft mulighed for at benytte lokalerne i det gamle Karmeliterkloster hos Sind og Krop i Frederiksgade.

— oo O oo —

Dette er det første efterårsarrangement under de såkaldte ”Aarhus-arrangementer”. De er foreningens bidrage til en undersøgelse af kristen spiritualitet og dermed til at indkredse elementer til en nutidig dansk kristen visdomspraksis.

Der er flere arrangementer under planlægning. De vil blive lagt på hjemmesiden løbende.
Følg med på hjemmesiden eller på foreningens Facebook-gruppe.