Nyhedsbrev nr. 35

Udskriv
Bemærk: du kan ikke besvare denne mail. Skriv i stedet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
-

Nutidig Kristen Spiritualitet
 

Nyhedsbrev nr. 35
 

Kære Gæst

Dette nyhedsbrev giver en orientering om arrangementer i den nærmeste tid med ledige pladser.

Følg gerne med i foreningens aktiviteter på kalenderen på vores hjemmeside. Man kan også melde sig som følger på foreningens Facebook-gruppe.
På foreningens vegne
Bent Jul

Bob Moores undervisning og kristen spiritualitet


Der er endnu pladser på begge dage i Bob Moores hus i Ringkøbing hhv. d. 16. februar 2019 og d. 13. april 2019. Her undersøger vi mulighederne for at forbinde klassisk kristendom med den forståelse af menneske og spiritualitet, som ligger til grund for Bob Moores undervisning. Bob Moore var selv afgørende præget af Kristus, men havde det ønske at fremme en mere direkte kontakt med den form for spiritualitet og tro, som enhver er født med.
Læs mere her og her.
 

Udforskning af kristen spiritualitet –  nye arrangementer i Aarhus

 
I efteråret 2018 afholdt foreningen 3 arrangementer i Aarhus under titlen ”Aftner med nutidig kristen spiritualitet”. Disse arrangementer vil leve videre i foråret og formentlig også i efteråret 2019 under titlen ”Udforskning af kristen spiritualitet”. Den nye titel afspejler en åben og eksperimenterende tilgang til kristendommen. Arrangementerne vil have forskellig karakter fra gang til gang - spændende fra foredrag over undersøgelse af varierende bøns- og meditationsformer til dage med kropslig udfoldelse. Arrangementerne vil typisk være tilrettelagt af folk med interesse i foreningens virke. Har du nogle forslag til emner, er du velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Vedlagt ser du et opslag med de næste 7 arrangementer. Disse er endnu ikke fuldt beskrevet, men vil i den nærmeste tid blive lagt på hjemmesiden, hvor de vil fremgå af kalender.

Det første arrangement Sacred Dance - kollektiv fordybelse i stille dans foregår allerede Søndag d. 17. februar 2019 kl. 14.00 – 17.00. Tilmelding på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Gudstjenester


Der er nu planlagt gudstjenester for foråret i hhv. Skanderup Kirke i Skanderborg og Brovst Kirke i Brovst.
Læs om gudstjenesterne her
Husk at du kan tilmelde din mailadresse, så du får en påmindelse om disse gudstjenester. Du registrerer dig her
 

Labyrint og Livsvej på Ådalen retræte ved Randers


Der er ledige pladser på retræten d. 31. maj 2019 kl. 17:00 til d. 2. juni kl. 14:00. På retræten vil vi med stilheden som ramme eksperimentere med labyrinten som symbol. Vi vil lege med det, arbejde med det og udforske, hvorvidt det kan være til støtte og hjælp for at forstå den konkrete livssituation, hver af os befinder sig i. Hvor er jeg i labyrinten? Og hvor er Gud? Læs mere her

Retræte på Als


En nyt længerevarende retræte på Als er under planlægning. Det kommer til at ligge i perioden d. 15. – 20. september 2019. Følg med i kalenderen.
 

Deltagerbetaling - Rabatordning


Vi gør opmærksom på, at studerende og andre med en lille økonomi kan søge nedslag i deltagerafgiften. Henvendelse skal ske til foreningens kasserer Elisabeth Staal Jensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Hjælp til bogføring


Foreningen drives ved frivillig indsats. Hvis du kender en, der kunne bistå kassereren med bogføring bedes du kontakte Elisabeth Staal Jensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
                                                                
Twitter Facebook Google+ Udskriv
Vil du ikke have flere nyhedsbreve fra os? Klik her for at afmelde
Ønsker du at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vedhæftninger
arrangementer2019.pdf