”Gud går i mig og står i mig, spiser, elsker, sover ….”

 

Retrætedage om vågenhed og søvn

De fleste af os lever umiddelbart i en forestilling om at være vågne og nærværende.

Det svarer til den almindelige virkelighed, som vi er fælles om. Og alligevel har vel de fleste af os også en drøm om, at der kunne findes mere vågenhed, mere nærvær og mere virkelighed – blot et andet sted end hvor jeg er nu. Realistisk set er det også muligt at bygge denne anelse på enkeltstående meget intense erfaringer f.eks. fra barndom.

Så måske er vi mere drømmende og sovende, end vi har lyst at gøre os klart.

På disse retrætedage vil vi sætte fokus på, hvad der sker, når vi kalder Ånd ind i det helt almindelige. Det gælder ikke mindst opmærksomhed forankret i kroppens bevægelse og sansning.

Vi vil se på former for indre praksis som indøvelse i netop vågenhed, og vi vil forfølge overskriftens formulering som en påmindelse om at den større vågenhed, vi længes efter, kunne være Guds tidløse nærvær i denne smukke og meget almindelige virkelighed.

***

 

 

Retræteledelse: Peter Ruge, præst og retræteleder

Sted: ”Nygård”, Nørreskovvej 41, Nordborg på Als

Tid: Fredag 9. november kl. 18 - søndag 11. november kl. 13.30.

Pris: 1800 kr, studerende 900 kr, medl. af foreningen 1600 kr. inkl. fortæring og overnatning.  Interesserede som har vanskeligt ved at betale det fulde beløb kan kontakte foreningen
mhp. nedslag i prisen.

Tilmelding: inden 15. oktober 2018 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling: inden 1 november - efter modtaget kvittering på optagelse - på konto 6112-9042789666.

***

 

Ved tilmeldingen accepterer du, at vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe som det er nødvendigt for gennemførelsen af kurset/retræten.
\r\n Du kan til hver en tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har gemt om dig, og kan om ønsket få dem slettet med omgående virkning.

 

***

'