Healing og meditation

Bob Moores undervisning og nutidig kristen spiritualitet

To lørdage: 13. oktober og 1. december 2018 v. psykolog Vagn Palle Rasch og præst Peter Ruge

Vi vil i denne meditationsgruppe undersøge mulighederne for at forbinde kristendom med den forståelse af menneske og spiritualitet, som ligger bag Bob Moores arbejde.

På den ene side ønskede Bob Moore at fremme en mere direkte kontakt med den form for spiritualitet og tro, som vi hver især er født med. I denne gruppe vil vi forventeligt være afgørende præget af det kristne, men vi vil alligevel være nuanceret meget forskelligt.

På den anden side ønskede han at hjælpe mennesker til mere klarhed på, hvordan vi bruger vores tanker og følelser.

Vejen er i begge tilfælde træning, og Bob Moore udviklede en meget bred vifte af øvelser og meditationer, som åbner til mere balance og mere spirituel klarhed.

Denne forståelse af mennesket vil vi søge at forbinde med folkekirkekristendom, med de kristne arketyper og med kristen indre praksis.

For rigtig mange mennesker i Danmark er det folkekirkekristne en spirituel hjemstavn, som vi ikke uden tab kan frasige os. Vi vil derfor spørge efter mødepunkter i Bibel, i salmebog og i traditionelle trosforestillinger for en nutidig og autentisk kristen spiritualitet.

Øvelser med energi og bevidsthed kan praktiseres ind i det kristne som er en træning, der styrker kontakt til kærlighed og medfølelse. Det vil modvirke de forstyrrelser, der kommer både fra os selv og fra andre. Og det vil give en større afspændthed, frihed og naturlig glæde.

Kursusdagene finder sted i i lokaler, hvor Bob Moore underviste.

  • Tid: Lørdagene 13. oktober og 1. december - kl. 9.30-17/18.00 - kursusstart kl. 10.00
  • Sted: Forsythiavej 5, 6950 Ringkøbing. Der kan koordineres samkørsel.
  • Tilmelding: Ved at betale 600 kr. på konto 6112-9042789666. Oplys kursusdato og navn.
Ved tilmeldingen accepterer du, at vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe som det er nødvendigt for gennemførelsen af kurset/retræten.
Du kan til hver en tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har gemt om dig, og kan om ønsket få dem slettet med omgående virkning.