Healing og meditation

Bob Moores undervisning og nutidig kristen spiritualitet

Lørdag lørdag 10. marts og 21. april 2018 v. psykolog Vagn Palle Rasch og præst Peter Ruge

Vi vil i denne meditationsgruppe undersøge mulighederne for at forbinde klassisk kristendom med den forståelse af menneske og spiritualitet, som ligger til grund for Bob Moores undervisning

Bob Moore forstod sit arbejde i forlængelse af kristusimpulsen – som både en levende bevidsthed og som en kilde for healing. Men pegede samtidig, at mennesker er født med forskellig spirituel orientering, som kun kan modtages og virke i frihed.

De mange øvelser og praksisformer, som han videregav gennem årene sigtede grundlæggende på at skabe så meget balance og centrering i et menneske, at ånd eller højere bevidsthed kunne få lov at virke. For på denne måde bliver vi i stand til at bruge vores tanker og følelser i tjeneste for helhedens perspektiv.

Denne forståelse af mennesket vil vi søge at forbinde med de kristne arketyper og med kristen indre praksis. Der er tale om en udviklingsgruppe, og vi har for tiden opmærksomhed på forklarelsesfortællingen og dens arketypiske ikonbilleder.

For rigtig mange mennesker i Danmark er det folkekirkekristne en spirituel hjemstavn, som vi ikke uden tab kan undsige os. Vi spørger derfor også efter mødepunkter i Bibel, i salmebog og billedsprog og i traditionelle trosforestillinger for en nutidig og autentisk kristen spiritualitet.

Tid: Lørdagene 10. marts og 21. april - kl. 9.30-17/18.00 -  kursusstart kl. 10.00

Sted: Forsythiavej 5, 6950 Ringkøbing. Der kan koordineres kørsel

Tilmelding: Ved betalig af kr. 650 på konto 6112-9042789666. Oplys kursusdato og navn til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

***

SiteLock