Køn, kropslighed og ånd i det kristne

Vi vil på mødet 14. maj kl. 15.30-21.00 i Ugerløse Kirke undersøge, hvordan vi i det kristne taler om ånd og om samvirket mellem Gud og menneske igennem kønnets og kroppens billedsprog.

Kønnet – dvs. forskellen på det mandlige og det kvindelige – taler om to grundlæggende forskellige måder at være i verden på, og kroppen taler i sin sammensathed af forskellige lemmer om et mangfoldigt fællesskab af forskellige livsformer. Vi vil undersøge den forestilling, at vi ved at gøre os rummelige for mangfoldigheden i vores eget liv åbner for ånd og for en erfaring af balance og mere stabil identitet.

Med øvelser og indre opmærksomhed vil vi undersøge, hvordan vi kan stille os rummeligt for os selv, sådan at ånd bliver en mere naturlig del af vores daglige virkelighed, og sådan at både kønnet og kroppen bliver mere levende og vågen.

Mødet går videre med forårets tema, men nye deltagere kan sagtens koble sig på. Nærmere oplysninger på www.ugerloesekirke.dk. Tilmelding til sognerpræst Sara Mikaelsson på mail: sym@km.

***

 

SiteLock