EmailUdskrivExport ICS

Ignatius, spiritualitet og healing

Arrangementoplysninger

Ignatius, spiritualitet og healing
Arrangement:
Ignatius, spiritualitet og healing
Dato:
05 Januar 2020, 13:30 - 17:00
Hvor:
Center for Sind og Krop - Aarhus
Kategori:
Kursusdag

Beskrivelse

v/ Eva Høffding


Denne eftermiddag vil tage udgangspunkt i den baskiske Ignatius af Loyola, som er stifter af Jesuiterordenen i 1534 – den samme orden hvorfra den nuværende Pave Frans kommer. Ignatius blev vagt til tro, efter at han som adelsmand og officer var blevet alvorligt såret og begyndte at læse om Jesu liv. Under sin 11 måneders tilbagetrækning i en hule i Manresa, som ligger 25 km fra Montserrat i Catalonien, modtog han de spirituelle øvelser, der den dag i dag er grundlag for Jesuiterordenen. Jesuiterordenen er bl.a. kendetegnet ved ikke at bruge ordensdragt eller klostre, men lægger vægten på, at den enkelte arbejder for Gud ude i verden, hvor der er behov.

Eva Høffding vil på en udogmatisk måde fortælle om Ignatius, og hvordan hun er kommet i åndelig kontakt med ham. Der vil være mulighed for at få individuel vejledning fra Ignatius, kanaliseret igennem Eva. Desuden vil vi sidde i en healingsmeditation ved Ignatius. Healing forstås her som en direkte indstrømning fra Det Guddommelige. Ved en sådan indstrømning kan en dybere healing udfolde sig. Der vil blive mulighed for at stille uddybende spørgsmål i den sidste del af eftermiddagen.

Dagen ledes af Eva Høffding, som gennem de seneste 7 år har opbygget og drevet Ignatius Healing Center mellem Horsens og Skanderborg. Hun har arbejdet med healing siden 1977. Bob Moore var hendes lærer igennem 30 år. Siden 2005 har hun samarbejdet med St. Ignatius de Loyola fra den åndelige verden om at skabe et healingsfelt, hvor kærlighedens healende kraft kan cirkulere og heale fysisk såvel som psykisk.

Pris: Kr. 80 for medlemmer og kr. 120 for ikke-medlemmer.
Tilmelding: På mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Eftermiddagen er en af mange i programmet ”Udforskning af kristen spiritualitet”.

De afholdes alle i Aarhus


Sted

Location:
Center for Sind og Krop - Hjemmeside
Gade:
Frederiksgade 74A
Postnummer:
8000
By:
Aarhus
Land:
Denmark