Udskriv

Healing og meditation

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Healing og meditation
Dato:
07 December 2019, 09:30 - 18:00
Hvor:
Bob Moores hus - Ringkøbing
Kategori:
Kursusdag

Beskrivelse

Bob Moores undervisning og nutidig kristen spiritualitet

Lørdag 7. december 2019

v. psykolog Vagn Palle Rasch og præst Peter Ruge

Vi undersøger i denne meditationsgruppe mulighederne for at forbinde klassisk kristendom med den forståelse af menneske og spiritualitet, som ligger til grund for Bob Moores undervisning.

Bob Moore var selv afgørende præget af Kristus, men havde det ønske at fremme en mere direkte kontakt med den form for spiritualitet og tro, som enhver er født med.

Tillige ønskede han at hjælpe mennesker til mere balance og afspænding, så vi bliver i stand til at leve de kvaliteter af ånd, som vi er født med – og bliver i stand til at bruge vores tanker og følelser i tjeneste for helheden.

Vejen er i begge tilfælde træning, og Bob Moore udviklede en meget bred vifte af øvelser og meditationer, som åbner til mere balance og mere spirituel klarhed.

Denne forståelse af mennesket vil vi søge at forbinde med de forestillinger, som kristen tro udtrykker sig igennem, og med kristen indre praksis. Der er således tale om en udviklingsgruppe.

For tiden har vi opmærksomhed på det tema, at den levende og tidløse bevidsthed, som knytter sig til Kristus, er kollektiv. Det betyder, at vi kun kan forbinde os med den i det mål, at vi kan relativere vores selvfølgelige forankring i jeget. Dette tema har såvel et indre aspekt, hvor det gælder selvforståelse, og et ydre aspekt hvor det gælder etik.

For rigtig mange mennesker i Danmark er det folkekirkekristne en spirituel hjemstavn, som vi ikke uden tab kan undsige os. Vi spørger derfor også efter mødepunkter i Bibel, i salmebog og billedsprog samt i traditionelle trosforestillinger for en nutidig og autentisk kristen spiritualitet.

Tid: Lørdag 7. december - kl. 9.30-17/18.00 - kursusstart kl. 10.00

Sted: Forsythiavej 5, 6950 Ringkøbing. Der kan koordineres kørsel.

Pris: 600 kr.

Tilmelding: På mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , og betal 600 kr. på konto 6112-9042789666. Oplys kursusdato og navn.


Sted

Location:
Bob Moores hus
Gade:
Forsythiavej 5
Postnummer:
6950
By:
Ringkøbing
Land:
Denmark