Bob Moores undervisning og kristen spiritualitet

To kursusdage

Vi undersøger i denne meditationsgruppe mulighederne for at forbinde klassisk kristendom med den forståelse af menneske og spiritualitet, som ligger til grund for Bob Moores undervisning.
Bob Moore var selv afgørende præget af Kristus, men havde det ønske at fremme en mere direkte kontakt med den form for spiritualitet og tro, som enhver er født med.


Tillige ønskede han at hjælpe mennesker til mere balance og afspænding, så vi bliver i stand til at leve de kvaliteter af ånd, som vi er født med – og bliver i stand til at bruge vores tanker og følelser i tjeneste for helheden.
Vejen er i begge tilfælde træning, og Bob Moore udviklede en meget bred vifte af øvelser og meditationer, som åbner til mere balance og mere spirituel klarhed.
Denne forståelse af mennesket vil vi søge at forbinde med de kristne arketyper og med kristen indre praksis. Der er således tale om en udviklingsgruppe, og vi har for tiden opmærksomhed på, hvordan vi som individer kan stille os ret for den kollektive identitet, som gør sig gældende i Kristus-impulsen.


For rigtig mange mennesker i Danmark er det folkekirkekristne en spirituel hjemstavn, som vi ikke uden tab kan undsige os. Vi spørger derfor også efter mødepunkter i Bibel, i salmebog og billedsprog samt i traditionelle trosforestillinger for en nutidig og autentisk kristen spiritualitet.