Privatlivsbeskyttelse

 

Generelt: Vi gemmer ikke personfølsomme oplysninger, og vi videregiver og videresælger ikke oplysninger om brugere.

 

Abonnenter: På hjemmesiden kan man tilmelde sig nyhedsbrev fra foreningen, samt påmindelse om foreningens gudstjenester. Ved tilmelding modtager man en bekræftelsesmail, som indeholder et link, der skal aktiveres for at tilmeldingen kan træde i kraft. Vi opbevarer kun navn og mailadresse så længe, som det er nødvendigt, og du kan nårsomhelst få oplyst, hvilke data vi opbevarer om dig. Afmelder du dig nyhedsbrevet eller gudstjenestepåmindelsen, sletter vi dine data. Modtager du nyhedsbrevet eller gudstjenestepåmindelsen uden at have ønsket det, eller ønsker du ikke længere at modtage dem, kan du afmelde dem ved hjælp af linket nederst i nyhedsbrevet eller gudstjenestepåmindelsen.

Kursusdeltagere: Ved tilmelding til kurser og retræter accepteter du, at vi gemmer dine personlige oplysninger, så længe som det er nødvendigt for gennemførelsen af kurset/retræten.

Medlemmer af foreningen: Vi gemmer de medlemsoplysninger, som er nødvendige for foreningens drift, og som medlemmet selv har oplyst. Det drejer sig om navn, emailadresse, evt. telefonnummer og adresse, samt betalingsstatus.

Retten til oplysninger og til at blive glemt: Du kan til hver en tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har gemt om dig, og kan om ønsket få dem slettet med omgående virkning.