Dejlig er jorden - udflugt til Himmelbjerget

Tidspunkt: Lørdag d. 1 juni kl. 10.30-16.00

Ved Bent Jul og Lars V. Andersen

For første gang i foreningens historie arrangeres en udflugt. Vi vil skabe et blidt samvær i gode venlige rammer med fornemmelse af krop, himmel og jord. Ideen er at kombinere naturen og vor praksis med venligt samvær.

Vi vil begynde med kropsarbejde og en meditativ vandring. Undervejs spiser vi vores medbragte frokost. Vi vil inddrage naturen og vil bl.a. sidde meditativt på Himmelbjerget.

Kropsarbejdet vil foregå under instruktion. De meditative muligheder vil ligeledes blive beskrevet.

Udflugten har fået overskriften ”Dejlig er jorden” ud fra en vision om, at en bedre verden bl.a. skabes gennem hjertelighed, empati og venlighed. Vi har valgt Himmelbjerget, fordi det er et godt sted at fornemme skaberværket, som vi alle er en del af. Her kan man let lade bevidstheden om kroppen, sanserne og sindet udvide sig. Jord og Himmel ligger foran os – globalisering i hjerte og hjerne er en mulighed.

Husk: Medbring tøj til udendørs brug efter forholdene. Godt fodtøj til bl.a. en meditativ gang i et terræn, der ikke er helt let. Gerne en siddeplade. Madpakke og drikke til frokost - kiosken ved Himmelbjerget er formentlig åben.

Foreningen serverer kaffe og kage om eftermiddagen.

Mødested: Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry. Vi mødes ved bålhytten, som ligger ved den gule murstensbygning, der kaldes ”Gammelgård og hvortil man lettest kommer ad hovedindkørslen fra nordsiden op mod Hovedbygningen.

Noter i tilmeldingen, hvis du ønsker, at vi skal være behjælpelig med samkørsel eller transport fra Skanderborg Station. Pris:

Pris: Medlemmer kr. 50, andre kr. 100. Foreningen serverer eftermiddagskaffe.

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Noter hvis du ønsker, at vi skal være behjælpelig med transport fra Skanderborg Station eller samkørsel.