Indmeldelse

Det årlige kontingent er kr. 200,- som skal indsættes på foreningens konto i Sparekassen Kronjylland: reg. nr. 6112 konto nr. 9042789666.

Som medlem har du gratis adgang til foreningens møder, og du får rabat på betalingen til retræter og kurser.

I forbindelse med din indmeldelse registrerer vi de data, som du opgiver, samt din betalingsstatus. Vi opbevarer dem, så længe du er medlem, hvorefter de slettes. Ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.kan du altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.